Goedkope Mini Urnen

Bezoek onze Urnenwinkel, Klik Hier!

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat een normale urn die de as van uw overleden dierbare in z’n geheel kan bevatten voor u een beetje te groot is om in uw interieur te plaatsen. Als u toch graag een tastbaar aandenken in uw interieur wilt plaatsen dan kunt u overwegen om goedkope mini urnen te bekijken. De mini urnen die u op deze pagina kunt vinden zijn juweeltjes op zichzelf die absoluut niet zouden misstaan in uw interieur.

Mini urnen zijn eigenlijk gewone urnen maar dan veel kleiner dan de normale urnen die we kennen. Ook als het gaat om het materiaal gebruik kunt u veel overeenkomsten vinden met de urnen die u kent. Het belangrijkste verschil is natuurlijk dat de urnen op deze pagina veel minder plaats innemen dan de goedkope urnen die u op andere pagina’s van deze website tegen zult komen. Op deze pagina vindt een aantal kleine urnen die veel minder plaats innemen maar ook heel erg mooi zijn en voor u de herinnering aan uw dierbare kunnen vormen. Ook kunt u op deze website de urnenwinkels vinden waar u een mini urn goedkoop aan kunt schaffen. Belangrijk als u ergens online goedkope mini urnen aan wilt schaffen is dat u op moet letten dat u veilig online kunt betalen. Wij adviseren voor het online betalen om iDeal te gebruiken omdat u alleen met iDeal er zeker van bent dat uw betaling volledig veilig en anoniem zal gebeuren. Online een mini urn goedkoop aanschaffen is mooi maar betalen met iDeal is een absolute must om de veiligheid van uw gegevens te garanderen.

De goedkope mini urnen die u hier en bij de urnshop van uw keuze aan treft zijn gemaakt van verschillende materialen. Natuurlijk zijn bij de goedkope urnen die u hier aantreft ook goedkope glazen urnen. Glas is een materiaal die erg veel mogelijkheden biedt als het op kleuren en decoratie aan komt. De glasblazers die deze urnen maken gebruiken hun beste vakmanschap om u de waardige tastbare herinnering te geven waar u naar op zoek bent. Ook goedkope houten urnen kunt u als mini urnen aan treffen, hierbij kunnen dit handgemaakte beelden zijn die volledig uniek zijn of juist de modernere urnen die voorzien zijn van een mooie laag houtfineer. Wat te denken van goedkope RVS urnen, deze urnen staan bekend om de strakke lijnen en de bijzondere glans die veranderd met de licht inval. Ook als goedkope mini urnen is RVS een vaak toegepast materiaal en veelal zijn er naast een aantal nieuwe modellen ook kleinere uitvoeringen van normale RVS urnen. Natuurlijk zijn hier ook de urnen van keramiek bij, keramiek is een veelzijdig materiaal die erg goed toepasbaar is voor het maken van urnen. De urnen die gemaakt zijn van keramiek bieden zeer veel mogelijkheden voor vormgeving en het gebruik van kleuren.

Wat betreft de vormgeving van goedkope mini urnen hebt u bijzonder veel keuze. Eigenlijk hebt u dezelfde keuze als bij de normale urnen omdat mini urnen vaak kleinere uitvoeringen zijn van normale urnen. Naast de traditionele urn vormen zijn er natuurlijk de hartjes en de sterren waar u uit kunt kiezen. Ook zijn er veel andere vormen van asdoosjes die een gedeelte van de as kunnen bevatten. Het feit echter dat de mini urn goedkoop is en een gedeelte van de as kan bevatten betekend dat u wel een oplossing moet vinden voor het restant van de as. Hierbij kunt u er voor kiezen om deze as te bewaren in de asbus die u van het crematorium hebt gekregen. Dit heeft als voordeel dat u de urn opnieuw kunt vullen als er een ongelukje is gebeurd of u kunt later een andere urn vullen als u daar behoefte aan hebt, het nadeel is dat u deze asbus wel moet op slaan. Als u het liever hebt kunt u het restant van de as na het vullen van de mini urnen ook in een grote urn in een columbarium plaatsen of het zelfs uitstrooien op een daarvoor bestemde plaats.

Wat ook voor sommige mensen een oplossing is om meerder goedkope mini urnen aan te schaffen en de as te verdelen over deze urnen. Op deze manier kunnen dan meerdere mensen een tastbare herinnering hebben aan een overleden dierbare, denkt u hierbij aan meerder kinderen of kleinkinderen die aandenken aan een overleden ouder of grootouder willen hebben. Wat uw doel ook is, er zijn altijd wel goedkope urnen te vinden die klein zijn en die voor toch de waardige en tastbare herinnering kunnen vormen waar u naar op zoek bent.