Assieraden

Bezoek onze Urnenwinkel, Klik Hier!

Als voor u het plaatsen van een urn geen optie is omdat u dit geen prettig idee vindt of omdat dit niet in uw interieur past dan is er een andere optie om toch een persoonlijke herinnering te hebben aan uw overleden dierbare. U kunt dan kiezen voor assieraden waardoor u een persoonlijk aandenken hebt dat voor anderen vaak niet eens als zodanig te herkennen is.

De assieraden die u via deze website kunt vinden hebben hetzelfde doel als de goedkope urnen waar deze website over gaat. Dit doel is het creëren van een mogelijkheid om uw overleden dierbare op een waardige manier te herdenken en te herinneren. Het is voor veel mensen echter geen prettig idee om de as van een dierbare in een urn in het interieur te plaatsen en ook in de tuin kan dit bezwaren oproepen. Toch kunnen deze mensen wel de behoefte hebben om een beetje as van hun dierbare dicht bij zich te kunnen houden. Door middel van de goedkope assieraden die u op deze pagina kunt vinden is dit heel erg goed mogelijk. Voor de prijs hoeft u dit zeker niet te laten want de budget assieraden die u op deze pagina kunt vinden zullen in vrijwel ieders bereik zijn.

Deze assieraden goedkoop aanschaffen is een optie die door veel mensen aangegrepen wordt om een dierbare op het hart te dragen door middel van een hanger aan een collier. U hebt voor de aanschaf van een hanger zeer veel mogelijkheden, de hangers vormen dan ook de grootste groep van assieraden. Dit komt natuurlijk omdat in een hanger het betrekkelijk eenvoudig is om een ruimte te creëren waarin de as opgeborgen kan worden. Bovendien is een hanger en het collier altijs snel af te doen als u onder de douche gaat of wilt gaan zwemmen, u wilt immers niet het risico lopen dat er iets met de as gebeurd. De hangers die u bij de urnshop die ook goedkope assieraden verkoopt kunt kopen zijn verkrijgbaar is vele soorten en maten. Zeer gebruikelijk is natuurlijk de hangers in de vorm van een kruis maar ook het hartje en de ster worden vaak door nabestaanden gekozen. Een andere meer eenvoudige optie is het buisje of als vierkante vorm het staafje waarin de as opgeborgen zit. Een meer bijzondere optie van het buisje is een uitvoering van een hanger waar een glazen buisje met as in zit. Omdat de hanger is de vorm van een buisje relatief eenvoudig te maken zijn zult u hier het goedkoopste assieraad bij vinden.
Men heeft natuurlijk veel meer opties om assieraden goedkoop aan te schaffen, hierbij kunt u denken aan ringen waarin een ruimte zit om as in op te bergen maar ook aan bedeltjes die aan een bedelarmbandje gedaan kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om assieraden die u niet zo zeer draagt als wel als ornament neer kunt zetten. Het lijkt dan net alsof u een mooi ornament hebt en alleen u weet wat het werkelijk is. Een mooie manier om een overleden dierbare door middel van een ornament te herinneren is de aanschaf van goedkope assieraden die gemaakt zijn van edelstenen. Als u uw overleden huisdier wilt herinneren door middel van een assieraad dan kan dat door te kiezen uit de collectie assieraden in de vorm van dieren.

Waar de ornamenten vaak gemaakt zijn van tin of dus van edelsteen of natuursteen zijn de assieraden gemaakt van goud of zilver en soms van vernikkeld koper. Vooral goud blijkt een gewilde keuze te zijn en dit is bij normale sieraden ook zo. De collectie zilveren sieraden is echter ook behoorlijk groot waardoor u ook daar voldoende keuze in hebt. De meeste gouden uitvoeringen zijn gemaakt van 14 karaat goud, dit is gedaan vanwege de hardheid van het goud. Voor u levert dit het voordeel op dat u deze assieraden goedkoop aan kunt schaffen in vergelijking met 18 of 24 karaat goud. Voor het zilver wordt Sterling zilver gebruikt en net als bij de gouden uitvoeringen zijn er soms edelstenen toegepast om het assieraad er fonkelend uit te laten zien. Door de bijna onuitputtelijke hoeveelheid mogelijkheden zijn er voor elk budget assieraden te koop. Belangrijk is echter om u te realiseren dat u slechts heel weinig as in een assieraad kunt stoppen dus u moet goed nadenken wat u met de rest van de as wilt doen. Als de opties die u bij de urnshop kunt vinden niet aan uw vraag voldoen dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van de urnenwinkel om te bekijken welke aanvullende opties zij u kunnen bieden